Hoeveel video kijkt u online, via uw smartphone of tablet?

Hoeveel video is daarvan gedeeld door een contact op sociale media? 

Het delen van video via social media is de hedendaagse versie van mond-tot-mond reclame.

Breng ook uw verhaal, dàt van uw bedrijf of product, naar de mensen. Met video is dit zo simpel! Doe het met een branding webvideo! Uw verhaal (merk) op video, losgelaten op  het web.

Wanneer u een website bezoekt, leest u dan eerst de tekst of klikt u meteen op het filmpje dat daar staat te pronken?

Meer dan 90 % klikt op het filmpje…  Mensen lezen niet meer, ze lezen enkel als ze er plezier in hebben (bvb een boek). Maar wanneer men op zoek gaat om iets te kopen, dan moet je hen meteen aanspreken wat hun voordeel is. Bewegend beeld vertelt meer dan u kan zeggen. In video kan u ook emotie leggen, dit doet het steeds goed in de beslissingsfase van de kijker.

Divico Web & Video kan u helpen bij het maken van uw branded web video. We maken een aansprekend verhaal gericht naar uw doelgroep. Hierdoor richten we ons op het creëren van naamsbekendheid of geven we ondersteuning bij verkoop van uw product.

Dat doen we door rekening te houden met de consument die alleen echt geïnteresseerd wat hun voordeel is. Het benoemen van problemen die zij ondervinden, zal niet alleen hun aandacht houden; je kan er suggesties of standpunten door  uitlokken en hen aanmoedigen om dit te delen via de sociale media. Dit vraagt om een unieke, informatieve, onderhoudende en boeiende video.  En de beste manier om het te doen is met een verhaal, waar het perspectief de hoofdrol speelt.


Is uw bedrijf klaar om via video kopers en prospects aan te spreken? Bel ons – laten we praten!