Portfolio

Home/Portfolio

Een greep uit onze projecten

Graag tonen we u enkele videoproducties en websites (met video). Een greep uit onze portfolio van bedrijfsfilms, die Divico maakte voor grote en kleine bedrijven. Iedere film op maat van de opdrachtgever – volgens verwachtingen, wensen en budget – maar elk met passie en plezier opgenomen en gemonteerd

Hebt u zin in zo een video voor uw zaak? Neem contact op.

BCA Bouwt Beter Aalter – videotestimonials

29 oktober 2014

Aannemer BCA richt zich sinds 1974 op de traditionele (bakstenen) woningbouw. U kunt bij hen terecht voor het uittekenen en bouwen van uw woning of voor de coördinatie van uw bouwproject. Voor BCA maakten we een 5-tal videotestimonials, die de klant kunnen overtuigen van de service en kwaliteit van dit bouwbedrijf. U ziet hier een voorbeeld; andere getuigenissen kan u zien op http://bcabouwtbeter.be/referenties/klanten-getuigen 


Wase Vijverwinkel – instructiefilm

1 november 2014

In opdracht van WebXclusive Sint-Niklaas maakten we 5 instructievideo’s  (vijverplanten, de reiger, groen water, draadalgen, aankoop vissen) voor de Wase Vijverwinkel Sint Niklaas tbv hun vernieuwde website. Hier ziet u de instructiefilm “groen water”. Bekijk meer video’s op www.wasevijverwinkel.be.


Golden Games Mechelen – promofilm

29 oktober 2014

In opdracht van WebXclusive Sint Niklaas maakten we een promofilm voor speelhal Golden Games te Mechelen. De opnames gebeurden met steadycam en een Canon EOS MarkII, wat een prachtige scherptediepte tot resultaat geeft.

 


Crabbe Baardegem – bedrijfsvideo

2 november 2014

Een snelle webvideo voor Elektro Crabbe-Spinoy EP te Baardegem. Divico Web & Video bracht de prachtig vernieuwde winkel alsook het atelier ‘dienst na verkoop’ in beeld.


ATC Erembodegem – ontwikkeling website

29 oktober 2014

In opdracht van boekhoudkantoor ATC & Partners te Erembodegem bij Aalst maakten we een frisse, effectieve website op maat. De moeite waard om even te bezoeken!

Website ATC & Partners Aalst


Hamann Wetteren – bedrijfsfilm

11 oktober 2014

In opdracht van Hamann International Logistics te Wetteren produceerden we een corporate bedrijfsfilm. Via deze Nederlandstalige én Engelstalige webvideo laat Hamann u een kijkje nemen in en rond hun prachtige bedrijfsgebouwen.


Kruyenberg Berlare – WordPress website

27 oktober 2014

Woonzorgcentrum Kruyenberg te Berlare liet ons een WordPress website ontwikkelen waar ze op een eenvoudige manier hun activiteiten voor de bewoners konden toevoegen. Divico Web & Video ontwikkelde deze website volledig naar hun wensen.

 

Website Kruyenberg.be


Golden Games Mechelen – 3D Productfilm

29 oktober 2014

In opdracht van WebXclusive te Sint-Niklaas maakten we voor speelhal Golden Games te Mechelen een overzicht van de speelautomaten. Met een 3D productfilm met bijpassend muziekje werd het een aangenaam kijkstuk.

 


Singelberg Clinic – Videoboodschap

19 januari 2015

In opdracht van Webxclusive bvba Sint Niklaas maakten we voor Singelberg Clinic Beveren een webvideo. In zijn videoboodschap wil Dr Bert Oelbrandt de potentiële patient informeren over de verschillende mogelijkheden van gezichts-, borst- en buikchirurgie.

Singelberg Clinic for plastic and cosmetic surgery by Dr. Bert Oelbrandt from WebXclusive, creative webagency on Vimeo.


Kunstsmid Paul Dekker Temse – demofilm

21 juli 2015

Gloeiende ijzers en rondvliegende gensters, wij waren verwonderd van het ambacht dat kunstsmid Paul Dekker tentoon spreidde. Deze demofilm alias bedrijfsfilm licht slechts een tipje van de sluier van wat Paul Dekker allemaal in zijn mars heeft.  Zie verder http://www.workshopsmeden.be (ism Webxclusive Sint-Niklaas)


Luc Fijngebak Gent – Bedrijfsfilm

1 november 2014

Voor Luc Fijngebak te Sint Denijs gingen we vroeg uit de veren. Divico Web & Video filmde de prachtige winkel alsook de volledige productie van brood en banket. Een mooie bedrijfsfilm werd het resultaat!


K.A. Sint-Niklaas – webvideo

2 november 2014

In opdracht van WebXclusive. KA Sint-Niklaas, een school met ASO, TSO en BSO richtingen en een Freinet-en Kunstschool, wilde een webvideo in reportagestijl die zowel ouders als de jongeren  zelf aanspreekt. De leerlingen komen zelf per afdeling even in beeld en geven commentaar in verschillende talen.


Bakkerij Van Thillo Essen – bedrijfsfilm

5 augustus 2016

We gingen voor bakker Eric Van Thillo uit Essen vroeg uit de veren voor de realisatie van hun bedrijfsfilm. Vanaf het malen van het spelt tot en met het maken van brood, banket en patisserie, het volledige productieproces is in deze bedrijfsvideo te zien.


Divico Web & Video – Nieuwjaarswensen

4 februari 2015


VDB Trans Oordegem – Website met video

29 oktober 2014

Een website mét bedrijfsfilm, dat ontwikkelde Divico voor transportbedrijf VDB Trans uit Oordegem. Het werd een WordPress-website met een korte, flitsende webvideo.

 

Website VDB Trans


Zonnesteen Zemst – WordPress website

29 oktober 2014

Woonzorgcentrum Zonnesteen te Zemst maakt deel uit van de Anima Care groep. Wij maakten een zeer uitgebreide WordPress website, waaropde klant zelf aanpassingen kan verrichten, activiteiten aanvullen en foto uploaden.

Website voor Woonzorgcentrum Zonnesteen Zemst


Smekens S-L-Houtem – miniwebsite

2 november 2014

U bent op zoek naar een professional met ruime ervaring voor de inrichting van uw keuken, badkamer, dressing, kantoor, …? U kan bij Pieter Smekens Sint-Lievens-Houtem terecht voor het traditionele schrijnwerk, gaande van keukens, badkamermeubelen, dressings, maatkasten, wanden, laminaat, plafonds, en nog zoveel meer… Deze miniwebsite is volledig op maat voor een kleine zelfstandige, de fotovideo geeft een extra dimensie!

Miniwebsite

 


InPress Wilrijk – Instructievideo

29 oktober 2014

InPress Wilrijk is specialist in immoreclame maar ook voor voertuigbelettering, spandoeken, projectborden, enz kan je er terecht. Divico maakte een instructievideo om aan te tonen hoe u een immobord van een raam verwijdert.


ASZ Slaapkliniek – Informatiefilm

29 oktober 2014

Het slaaplabo van het ASZ te Aalst vroeg ons een infofilmpje te maken over hoe de testing verloopt voor het detecteren van slaapapneu. Deze informatiefilm legt u uit waarom u hiervan alvast niet wakker hoeft te liggen.

 


Route 42 Herzele – GPS-video

27 oktober 2014

Voor Route 42 maakten we een 8-tal korte infofilmpjes die de wandelaars in regio Woubrechtegem – Herzele via de meegeleverde wandel-GPS kunnen afspelen. Route 42 verenigt zes bibliotheken in de Vlaamse Ardennen : Geraardsbergen, Lierde, Herzele, Zottegem, Oosterzele en Sint-Lievens-Houtem. Ziehier een fragment.


O.S. Group Zottegem – infofilm

2 november 2014

Dr Marc Focquet van de Obesitas Solutions Group geeft u informatie over gewichtsverlies chirurgie. Deze infofilm laat zien waar de OSGroup voor staat​​: een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding, betrouwbaarheid, eenvoudige accesiblity, een veilige operatie en goede nazorg. Ze hebben klinieken in het Verenigd Koninkrijk: Londen, Manchester, Newport, Glasgow, Dublin en Cork. Het vlaggenschip is in België: het Sint-Elisabeth Ziekenhuis in Zottegem (in de buurt van Gent en Brussel).


VDB Trans Oordegem – website mét video

23 november 2014

Voor transportbedrijf VDB Trans stonden we in voor de aanmaak van een website mét video bedrijfsfilm. Het werd een aantrekkelijke Wordpress-website waarop we een door ons ontwikkelde, flitsende webvideo konden toevoegen.

 


Gemeente Erpe-Mere – voorstellingsfilm

28 januari 2015

In het kader van zijn culturele Ronde van Oost-Vlaanderen bracht gouverneur Jan Briers eind oktober 2014 een bezoek aan Erpe-Mere. Via deze gemeentevideo had het schepencollege de mogelijkheid om op korte tijd de gemeente voor te stellen. De voorstellingsfilm illustreert wat we allemaal wel weten: dat het leuk wonen is in Erpe-Mere!


Anima Care Mechelen website ontwikkeling

1 november 2014

Anima Care baat diverse seniorencentra uit, die samen 1100 senioren zorg en huisvesting geven. Nadat het ontwerp door Minale Design Strategy werd uitgetekend, ging Divico Web & Video van start met de ontwikkeling van de website. Dit werd het mooie resultaat:

Website Anima Care


TE Group Kapellen – fotovideo

1 november 2014

De TE Group uit Kapellen gaf opdracht om met enkele door hen aangeleverde foto’s en graphics een geanimeerde 2D videopresentatie te maken. Bekijk hier de fotovideo van de Dymond Solar Outdoor Light.


Kroonbakkers Gent – productfilm

2 november 2014

Kroonbakkers zijn een groep dynamische topbakkers die succes nastreven.  Kroonbakker worden is uiteindelijk een (h)erkenning ! De Kroonbakkers lanceren het Granofit brood. Een meergranen, volkoren brood boordevol gezondheid en smaak. Granofit is ontwikkeld door de Kroonbakkers en is exclusief bij Kroonbakkers verkrijgbaar. Divico maakte deze uitgebreide promofilm / productfilm.


Vraag om info!

Via onderstaand formulier vraagt u vrijblijvend informatie op. Wij streven ernaar binnen 1 werkdag contact met u op te nemen en/of u de gewenste informatie te sturen. U mag ons ook direct bellen via 053 63 10 19.
Door dit formulier te gebruiken gaat u akkoord met de opslag en verwerking van uw gegevens door deze website.
Cincopa WordPress plugin