Een bedrijfsfilm zet vaart achter uw zaak

Bedrijfsfilm: zet vaart achter uw zaak

Folders en brochures vergelen. Maar een promotiefilm blijft kleurrijk schitteren. Denk aan alles waarvoor u zo een film kunt gebruiken: in uw showroom, op een beursstand, op uw website, bij een instructie van klant,…

Klantvriendelijk én budgetvriendelijk: dat is úw bedrijfsfilm

Hoeveel wilt u aan een bedrijfsfilm uitgeven? Dat hangt af van de draaitijd en de lengte van de film. Gelukkig hoeft een bedrijfsvideo, een instructievideo, een productpresentatie of een videotestimonial niet lang te zijn om aan te slaan. Daarom maakt Divico films die vriendelijk zijn voor uw budget én voor uw klanten.

Eenvoud loont voor uw bedrijfsvideo

In tegenstelling tot dure productiehuizen overspoelen wij uw bedrijf niét met een meerkoppige cameraploeg. We houden het graag eenvoudig maar wél stappen we af van de gewone reportage. Uw film moet zich immers onderscheiden. Met een goede storytelling wordt uw bedrijfsfilm een aangenaam kijkstuk. Als mensen uw filmpje goed vinden, gaan ze het delen. Resultaat: u krijgt een bedrijfsfilmpje met stijl en inhoud, met een groot bereik, voor een betaalbare kmo-prijs. Bekijk deze casus.

Onze aanpak

1
stappen
2
stappen
3
stappen
4
stappen
5
Scenario
Opnames
Montage
Correctieronde
Oplevering

Welke videotoepassing is geschikt voor uw zaak? Bespreek het met ons.

Ook zo’n creatieve bedrijfsfilm laten maken voor je organisatie of bedrijf? Bel ons via 053 63 10 19 of stuur ons een mailtje.