Een bedrijfsfilm zet vaart achter uw zaak

 

Bedrijfsfilm: zet vaart achter uw zaak

Folders en brochures vergelen. Maar een promotiefilm blijft kleurrijk schitteren. Denk aan alles waarvoor u zo een film kunt gebruiken: in uw showroom, op een beursstand, op uw website, bij een instructie van klant …

Klantvriendelijk én budgetvriendelijk: dat is úw bedrijfsfilm

Hoeveel wilt u aan een bedrijfsfilm uitgeven? Dat hangt af van de draaitijd en de lengte van de film. Gelukkig hoeft een bedrijfsvideo, een instructievideo, een productpresentatie of een videotestimonial niet lang te zijn om aan te slaan. Daarom maakt Divico films die vriendelijk zijn voor uw budget én voor uw klanten.

Eenvoud loont voor uw bedrijfsvideo

In tegenstelling tot dure productiehuizen overspoelen wij uw bedrijf niét met een meerkoppige cameraploeg. We houden van eenvoud en efficiëntie: de opnames gebeuren in reportagestijl, met professionele camera-apparatuur (full HD). Resultaat: u krijgt een bedrijfsfilmpje met stijl en inhoud voor een betaalbare kmo-prijs.

Welke bedrijfsfilm is geschikt voor uw zaak? Bespreek het met ons.

Neem contact op met Divico.

 

 

Vraag om info!

Via onderstaand formulier vraagt u vrijblijvend informatie op. Wij streven ernaar binnen 1 werkdag contact met u op te nemen en/of u de gewenste informatie te sturen. U mag ons ook direct bellen via 053 63 10 19.
Door dit formulier te gebruiken gaat u akkoord met de opslag en verwerking van uw gegevens door deze website.
Cincopa WordPress plugin