Doe een videoshoot

Beelden voor onze videodatabank

Soms krijgen we als opdracht om een videoproductie te creëren, zonder dat we veel mogelijkheden krijgen om de juiste, aantrekkelijke beelden op te nemen. In zulke omstandigheden gaan we op zoek naar videobeelden in de verschillende videodatabanken.

Om die databank te spijzen, kunnen we eigen videomateriaal toevoegen – op te nemen tijdens “gaten”, momenten wanneer eens een opdracht wegvalt of er geen opdracht is.

Beelden die het goed doen, zie je hieronder als voorbeeld. Tijdens de video-shoot proberen we zoveel mogelijk dergelijke, korte beeldfragmenten in alle variaties (kledingwissels, vanuit diverse beeldhoeken, andere omgeving, enz) op te nemen.

Wij zien een videoshoot ook als een testmoment, om dingen uit te proberen (cameratechnisch, nieuwe materialen,…), alsook om kennis te maken met jou als potentiële protagonist of figurant(e) voor een bedrijfsfilm met storytelling.

Voor jou kan deze video shoot een moment zijn om ervaring op te doen.  Bovendien krijg je een gemonteerde versie – een videoclipje – welke je kan gebruiken als promofilmpje voor jouw fotoshoot portfolio of gewoon voor jezelf.

ps een fotomodel zijn is geen must; we hebben het liefst mensen die een gewone, natuurlijke uitstraling hebben.

Interesse om hieraan mee te werken?

Schrijf je in via deze pagina en vermeld er bij dat je graag een videoshoot wil doen tbv de videodatabank.

Enkele voorbeelden uit videodatabanken (people)

Interesse om hieraan mee te werken?

  • Nog niet geregistreerd als figurant(e)? Schrijf je in via deze pagina en vermeld er bij dat je graag een videoshoot wil doen tbv de videodatabank.

  • Reeds ingeschreven, laat ons jouw interesse weten: divicovideo@gmail.com.

ps Heb je zelf een moodboard klaar, stuur dat zeker mee. We bekijken graag of dergelijke beelden ook voor ons een meerwaarde kunnen zijn.