Laat de klant weten dat jouw zaak beschikbaar is

Home/Laat de klant weten dat jouw zaak beschikbaar is

Laat de klant weten dat jouw zaak beschikbaar is

Het Covid 19 virus beheerst ons leven. Nog meer: het zet ons leven op zijn kop. De verkoop is zo goed als helemaal stilgevallen. Enkel webshops beleven nu glorietijden.

Als bedrijf heb je in deze moeilijke tijd veel te vertellen. Betrouwbare, transparante communicatie is wat het belangrijkste is in deze tijd van onzekerheid. Goede video biedt uitkomst.

Video is krachtig

Video is het uitgelezen medium om te laten zien dat je aanbod is aangepast aan de Corona maatregelen. Een complete bedrijfsfilm bereiden we graag nu reeds voor, voor opnames ná de lockdown. Wat je wel reeds kan doen om intussen de potentiële klant te bereiken?

  • Maak via een infofilmpje of een videoboodschap bekend hoe je jouw business hebt aangepast aan de situatie. Hiervoor komen we tot bij jou in de zaak en filmen we hoe de klant op een veilige manier kan overgaan tot een aankoop.

  • Promoot nu jouw product. Breng jouw product bij ons en we maken er in onze studio een kort unboxing-, demo- of promofilmpje van.

  • Trek aandacht met een social video, samengesteld uit professionele beelden uit de videodatabank. Zelfs beelden die totaal niets te maken hebben met jouw business kan je gebruiken om promo te maken en klanten naar jou toe te trekken.

Mensen zullen voorzichtig blijven, maar ze stoppen niet met besteden. Maak hen via een lowbudget video duidelijk dat jouw zaak beschikbaar is. Op jouw website en op social media zoals YouTube, Facebook, Instagram en LinkedIn. Ook daar kunnen we jou bijstaan.

Snel en veilig

We maken de juiste afspraken op afstand via mail, telefoon, videochat of andere digitale vergaderplatformen.

Indien opnames ter plaatse, blijft belangrijk dat de 1,5 m regel wordt nageleefd. Natuurlijk willen we dat geen enkele betrokkene op de opnamelocatie  symptomen van besmetting vertoont. Enkel dan!

Plaats nu je startblokken

Begin er vandaag nog aan: bel 053 63 10 19 of mail naar info@divico.be.

En vooral: zorg goed voor jezelf en je omgeving.

Voorbeeld low-budget unboxingvideo bij de klant

Bekijk ook een aantal voorbeelden in onze portfolio.

Vraag om info!

Via onderstaand formulier vraagt u vrijblijvend informatie op. Wij streven ernaar binnen 1 werkdag contact met u op te nemen en/of u de gewenste informatie te sturen. U mag ons ook direct bellen via 053 63 10 19.
Door dit formulier te gebruiken gaat u akkoord met de opslag en verwerking van uw gegevens door deze website.
Ga naar de bovenkant