Responsive videowebsite

Fullscreen video op desktop

Geef toe: het is indrukwekkend wanneer je bij een websitebezoek meteen een to-the-point fullscreen video krijgt, waardoor de gezochte info meteen visueel ondersteund wordt.

Responsive voor alle devices

Gelijk welk toestel je gebruikt, een smartphone, iPad of laptop/desktop; de videowebsite past zich aan zodat de bezoeker tenvolle kan genieten van jouw video. Zo ben je als modern bedrijf mee met de tijd: iedereen kan jouw bedrijf leren kennen via video én bovendien op elke device die men hanteert.

Bekijk hier 2 voorbeelden:

                  

Video vanop eigen hosting

Natuurlijk blijven YouTube, Vimeo en Facebook heel belangrijk voor de verspreiding van jouw video.

Voor deze videowebsite opteren we ook  om jouw webvideo vanop een eigen hosting te laten spelen. Hierdoor zullen de zoekmachines zoals Google de video als rijke content taxeren, met een hogere ranking als positief gevolg. Ook zal de video met een thumbnail in de Google-resultaten extra opvallen! Last but not least omzeil je hierdoor de irritante YouTube-advertenties in de video.

Andere voordelen van een video website

  • Een duidelijke call-to-action. Een telefoonnummer, een contactformulier,… Laat de potentiële klant jou meteen bereiken!
  • Je kan de videowebsite apart laten fungeren voor (de lancering van) een bepaald product, een extra dienstverlening, enz. Een link naar de hoofdwebsite zorgt voor extra toeleiding.
  • Verschillende video’s op een videowebsite zijn mogelijk. Zo kan de kijker zelf via een menu navigeren naar wat hem/haar interesseert.

Niet bang om wat meer op te vallen?

Ook zo’n leuke video laten maken voor je organisatie of bedrijf? Bel ons via 053 63 10 19 of stuur ons een mailtje.