#focus: met zwembadwater zonnepanelen een hoger rendement geven

Een beursvideo over ClimaSolar, de energiezuinige oplossing voor uw woning

Dat zonnepanelen het zwembadwater kunnen opwarmen, dat lijkt ons vrij logisch. Maar dat het zwembadwater zonnepanelen afkoelt om meer rendement op te leveren, dat is slim bekeken.

Lees verder onder de gele balk.

Ook zo’n infovideo laten maken voor je organisatie of bedrijf?

Bel ons via 053 63 10 19 of stuur ons een mailtje.

Twee draaidagen, twee crewleden

We hadden 4 halve draaidagen gepland, elk shot was keurig uitgeschreven in een scenario. We konden 2 halve draaidagen op één dag plannen, wat in het voordeel van de klant was.  Het was doorwerken, maar we vonden het verrijkend mede door het enthousiasme van de zaakvoerder en de mogelijkheid tot creativiteit in het camerawerk.

Al ons materiaal werd ingezet: camera’s met cinemalenzen, een stabilisator, een drone, enzovoort. Nee hoor, we overspoelden Climapac en haar klanten niét met een duizendkoppige crew. Het merendeel van de opnames deden we met slechts twee mensen. Het interview kauwden we vooraf voor, zodat hier geen onnodige tijd werd verloren. Bij de luchtopnames kwam er onze gecertificeerde dronepiloot erbij. Hierdoor bleef het budget mooi binnen de perken.

     .

Geert Gallet: Zaakvoerder Climapac BVBA 

“Van bij de aanvraag begreep Kris van Divico Video Projects perfect wat we wilden bereiken. Zelf had ik geen idee hoe alles zou verlopen. Kris slaagde erin om een volledig scenario uit te schrijven. Er werden veel opnames gemaakt, doch dankzij een strakke planning en goede voorbereiding van Kris, werd er geen tijd verspild. Het resultaat is gewoon schitterend zoals je zelf kan zien.”

Een bedrijfsvideo laten maken kan volgens ieders budget. We bekijken samen de wens van de opdrachtgever en bespreken het doel en de doelgroep van de video. We maken op basis van dit gesprek een offerte op, waarbij een richtprijs wordt doorgegeven voor de ontwikkeling van een goede bedrijfsfilm.
Wenst de klant een video met extra uitstraling (bvb luchtbeelden, voice-over,…) dan kan hij deze extra tools (waarvan de kostprijs duidelijk op de offerte staat) zelf aanstippen en weet hij meteen wat de meerkost hiervan is. Zo blijft alles mooi binnen het vooropgesteld budget.
Belangrijk om weten is dat we de videoproductie sàmen met de klant maken. We denken vooraf samen na; we focussen ons op de sterktes van het bedrijf of product en denken na hoe we die sterktes kunnen omzetten in sterke beelden. En vooral: hoe kunnen we kijker triggeren om te blijven kijken én overtuigen om meer informatie op te vragen. Video is bij uitstek geschikt voor het creëren van de merkbeleving van een product of dienstverlening. Veelal lukt dit via een goede storytelling.

“Zo’n video, wat kost dat?”


Lees hier de casebespreking van het promofilmpje Gemeente Erpe-Mere.


Ook zo’n infovideo laten maken voor je organisatie of bedrijf?

Bel ons via 053 63 10 19 of stuur ons een mailtje.