Ben je een KMO uit Erpe-Mere? Welkom buurman/-vrouw!

Samenwerken met een videoproductiebedrijf uit jouw eigen gemeente, dat biedt voordelen.

Onze expertise

Vele KMO’s mochten onze dienstverlening ontdekken. We begrijpen de unieke behoeften en uitdagingen waarmee een KMO wordt geconfronteerd en begeleiden je bij elke stap van het productieproces en zorgen voor een kwaliteitsvol eindresultaat.

Creatieve aanpak

Divico Video Projects wil jouw visie omzetten in een boeiende en overtuigende bedrijfsvideo. We helpen je bij het ontwikkelen van een script en storyboard dat je boodschap effectief communiceert en je bedrijf op de best mogelijke manier presenteert.

Maatwerk

Elke KMO is uniek (en zeker een KMO uit Erpe-Mere 😉)  en wil een specifieke boodschap wil overbrengen. Of je nu een eenvoudige bedrijfspresentatie wilt maken of een meer complexe bedrijfsfilm met meerdere scènes en effecten, we zoeken een betaalbare oplossing die bij jou past.

Lokale voordelen

Als je een KMO in Erpe-Mere bent, biedt het samenwerken met Divico Video Projects vele voordelen. Als videobedrijf uit jouw eigen dorp kunnen we inzichten en advies geven die specifiek relevant zijn voor de regio. Bovendien bekijken we samen of het relevant is om ook locaties in Erpe-Mere te integreren in je bedrijfsvideo, wat een persoonlijkere en herkenbare uitstraling kan geven. Ook een financieel voordeel: als bedrijf uit Erpe-Mere betaal geen extra transportkosten bij opnames in de gemeente.

Resultaatgericht

Divico Video Projects streeft heel erg naar klanttevredenheid en resultaatgerichtheid. We zorgen dat de bedrijfsfilm je doelen en verwachtingen weerspiegelt. We kunnen je ook adviseren over de beste manieren om de video te verspreiden en te promoten, zodat je een maximaal bereik en impact kunt realiseren.

Een video laten maken voor je organisatie of bedrijf? Bel ons via 053 63 10 19 of stuur ons een mailtje.